Om os

Velkommen hos Lundgaards Auto
Vi vil gerne byde dig indenfor i det lokale autoværksted. Service, teknologi, og faglige kompetencer er nøglebegreber kombineret med stolte traditioner.

Lundgaards Auto har i mere end 55 år serviceret private og erhvervskunder. Vores filosofi om at glade kunder er gode kunder bliver værdsat.
Glade kunder er forståeligt nok også tilfredse kunder.
Helt ærligt – dem prioriterer vi højt.

Lokalt betyder bedre service.
Hos Lundgaards Auto har vi ingen forkromet kundemodtagelse. Du henvender dig direkte til din servicemekaniker. Den direkte dialog er enkel men effektiv. Som kunde ved du altid hvem du skal tale med.

Teknologien matcher den moderne bilpark.
Det er en skrøne at du kun kan få serviceret din bil på et autoriseret værksted. Hos Lundgaards Auto har vi avanceret computerudstyr til fejlfinding. Udstyret bliver løbende opdateret til alle bilmærker og modeller.

Hvad med prisen ?
Hos Lundgaards Auto kan du selv vælge. Du kan få en fast pris men kan også vælge den fleksible løsning. Du betaler nøjagtig for tid og det forbrug, der er medgået ved reparation/service. Du kan selv vælge originale reservedele eller de mere prisbillige uoriginale dele. I begge tilfælde deltager vi naturligvis med rådgivning. Og husk – vi er ikke bundet af en enkelt leverandør eller importør. Det sikrer dig den billigste løsning.

Hurtig hjælp
Vi er altid klar til at hjælpe. Står du i en akut situation, står du ikke alene. Vi vil gøre det yderste for at afhjælpe problemet. Endnu en fordel for dig, der har brug for din bil til jobbet eller i firmaet. Det vil og skal altid være en fordel at være kunde hos Lundgaards Auto.

Med venlig hilsen
Brian Hinrichsen